Blogia
HOTEL BLUES - Todos los domingos de 22:00 a 24:00 h. en RCB 94.4 FM y www.rcb.es

Valors Hotel Blues.

  

Segon programa, segon èxit descomunal.

Confirmació que Hotel Blues és un valor que es cotitza, ja no a l’alça, es cotitza molt més enllà d’on la ment de qualsevol broker es pot arribar a imaginar.

Tot això; viure aquesta situació, amb tot el que comporta de bo i de dolent, ha portat al Zepel.línic Director a plantejar-se el llançament de “Valors  Hotel Blues”. Les esmentades accions es podran disfrutar durant cinc anys, excepte en cas d’amortització avançada, llógicament. Les condicions són inmillorables, 25% T.A.E. amb liquidació diària d’interessos durant el primer any i del segon al cinquè aplicant un Euribor a tres mesos +34.15%.

Als cinc anys els valors es convertirán automaticament en Accions Hotel Blues, segons els termes de l’informe registrat a la CNMISCOJONESNHZ. I el millor de tot. Es pot disposar dels Valors Hotel Blues des de només 9.000 euros, que es el valor de mig valor, no sé si m’explico. Això si, s’han de comprar en paquets de 10 valors mínim, per financiar la camapanya de captació que el Director i el seu contable, Emili Dragone posaran en marxa en breu. Penseu que, al fer-ho així, en paquets de deu valors, us podreu acollir a l’oferta “12x10”, en la que pagareu només 108.000 euros,  tenint dret a disfrutar després d’un beneficis molt més alts i rentables. Diem rentables, ja que amb aquests beneficis haureu de fer una sèrie d’operacions que ja es detallarán en el seu moment, per tal de disfrutar-los com millor vulgueu. Però tot al seu temps, golafres!

Per ara, la direcció finançera de l’Hotel Blues, el que si us ben assegura que els 300.000 primers que retireu els  paquets de “Valors Hotel Blues” durant les primeres dues hores, us endureu un magnific joc de Barnús i orinal de “Igor & Lomba”. Cada cosa utilitzada per un dels seus creadors, i no direm qui ha utilitzat què. Incunables autèntics i amb la signatura del Grandíssim Lider i Mentor nostre, el Director. 

El Director també ha fet trascendir la seva intenció d’orinar des de la finestra de la Suitte Presidencial, sobre tots aquells que el molestin si hi ha aglomeracions de matinada per aconseguir lloc per retirar els “Valors Hotel Blues”. I es que, algú es pot ni tan sols plantejar, que el dia que es posin a la venda els “Valors Hotel Blues”, no hi haurà aglomeracions, nervis, empentes, i en definitiva, més garrotades que a la Taberna d’en Maiol?

Normal. Com hem dit al començar, Hotel Blues és un valor en alça. 

Dit això, aqui passem a desglosar el set list que va conformar un dels millors programes de Blues que es recorden a la història de la ràdio mundial, si no el millor, és clar. 

Programa que va incloure un extens i espectacular reportatge des del “5è Festival de Blues de Barcelona”. Grandiós reportatge enregistrat el passat dissabte 15 de setembre al Pavelló Poliesportiu de Valldaura, que incloía entrevistes amb els organitzadors, opinions del públic, i declaracions en exclusiva per als micros d’Hotel Blues, de musics de la talla de Mingo Balaguer, Txus Blues, Albert Bello, Ivan Kovasevic o el Predicador Ramirez entre d’altres.  

I ara si, els temes que varen fer les delícies de grans i petits: 

The Balltrap – Rod Stewart (A Night in The Town)

I’m not Broken – Tommy Castro (Painkiller)

De otra manera – Sonika

So Happy Toghether – Studebaker John &  The Hawks (Self-made Man)

Border Town Blues – The Mannish Boys (Big Plans)

Big Daddy Boogie – Kenny Wayne Shepherd (10 Days Out)

Pon Una Más – Predicador Ramirez y Los Apóstoles del Ritmo (Prisas y Pausas)

What Good is Life? – Guitar Shorty (We The People)

All Along the Watchtower – Jimi Hendrix (Jimi Hendrix Experience 4 CD Box Set)

Open All Night – Bruce Springsteen (Live in Dublin)

Brotherhood Blues – Slick Ballinger (Mississippi Soul)  

I aquest diumenge a les 22h, tornem.

Aparteu les criatures! 

Hans.  

0 comentarios