Blogia
HOTEL BLUES - Todos los domingos de 22:00 a 24:00 h. en RCB 94.4 FM y www.rcb.es

Comunicat del Comité Disciplinar de Programes de Blues Radiofònics.

El comité disciplinar de programes de blues radiofònics, reunit amb data 24 de Gener de 2006, ha decidit, en relació als incidents ocurreguts en el programa “Hotel Blues” del pasat diumenge 22 de gener de 2006:

Actuar a petició del seu Director pel cas del col.laborador Adhuc Becari, i actuar d’ofici en els casos d’Emili Dragone i Hernan “Chino” Senra.

 

En relació al cas d’Adhuc Becari, i donada la gravetat dels comentaris i actituts expressats en directe pel citat col.laborador, el comité no només accepta la messura disciplinar propasada pel Director de l’Hotel inmediatament després dels greus incidents, (un mes de suspensió de sou i feina), sino que resol sancionar a Adhuc Becari a 37 anys i 22 hores d’inhabilitació per l’exercici de qualsevol activitat relacionada amb l’àmbit radiofònic. També es dectreta una ordre d’allunyament de 215 Km a la rodona de l’Hotel Blues. Adhuc Becari compta amb 12 hores per passar per la seva habitació a l’hotel i retirar els seus efectes personals.

L’aplicació de la mesura serà supervisada pel Director i Coordinador de les Forces d’Ordre i Assalt, Aniquilació en Massa i Cooperació Internacional del Complex Lùdic- Termal i de Vacances Gran Hotel Blues SPA Ressort & Bussiness Internacional Meeting Center, el Sr. Hans.

 

En el cas d’Emili Dragone i Hernan “Chino” Senra, el comité actua d’ofici i dictamina una sanció diferent per cada cas.

 

Cas d’Emili Dragone i Vives: 6 mesos de suspensió de qualsevol activitat radiofònica per comportament irrespectuós i actitut de menyspreu cap a la direcció de l’Hotel. Aixa com també 94 dies de suspensió de qualsevulla activitat amb la profesora personal de contorsionisme, ioga i pràctiques zen,  Ingrid. També haurà de portar cada diumenge mentre duri la sanció, a les 14h l’esmorzar i el diari al Cèsar a la seva cambra amb tutú i  malles roses.

 

 

Cas d’Hernan “Chino” Senra: 1 mes de suspensió de qualsevol activitat radiofònica per intent de mediació i momentànea alineació en favor d’Adhuc Becari. Així com també,  6 mesos de convivència en la mateixa habitació que Igor.

0 comentarios