Blogia
HOTEL BLUES - Todos los domingos de 22:00 a 24:00 h. en RCB 94.4 FM y www.rcb.es

COMUNICAT URGENT.

Reunits en sessió extraordinària, el gavinet de crisi de l’Hotel Blues, amb el seu Director al capdavant, han arribat a les següents conclusions:

- Quedar al marge de qualsevol comentari efectuat en el decurs de qualsevol programa per qualsevol dels col.laboradors del mateix. Cada individu doncs, es farà responsable de les seves paraules i/o accions expresades davant els micros o mitjançant les lineas telefòniques de la santa casa que és Ràdio Ciutat de Badalona.

- El gavinet de crisi accepta la dimissió del Gran Director.

- El ganivet de crisi accepta la proposta del Gran Director sortint, i el nomena “Cèsar de l’Hotel” en càrrec vitalici.

- El nou Cèsar de l’Hotel Blues té plens poders en tots i cadascún dels ambits que envolten i fan referència a l’Hotel Blues i dels que es puguin crear en un futur.

- La paraula i les decisions del Cèsar son sagrades i no admeten discusió ni desobediència.

- El Cèsar acatarà la darrera decisió del comité disciplinar que es farà pública en breu i després  desfarà l’esmentat comité, asumint el Cèsar tota messura disciplinar que s’hagi d’adoptar en un futur.

- El Cèsar redactarà un informe en el qual s’expossin en públic les fitxes dels hostes i col.laboradors de l’Hotel, per tal que tothom tingui accés a la informació i sapiguen qui fa i perqué, certs comentaris i aportacions al programa i es valori així la gradíssima, justa, i exemplar tasca que porta a terme el Cèsar.

- Tots i cadascún dels membres de l’staff tècnic del programa restaran eternament en deute amb el Cèsar per l’oportunitat que els hi brinda diumenge rera diumenge de treballar colze a colze amb el més gran comunicador de la història de la ràdio.

Igor Vorenus.

Betulo, XXV- I- MMVI

0 comentarios